Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Záróra a foci BL–ben

Még hét hely kiadó a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, 13 csapat verseng értük ma és holnap, a csoportkör utolsó fordulójában. Érdekesség, hogy három angol (Arsenal, Chelsea, Manchester United) és két német (Leverkusen, Wolfsburg) klub is az „életéért” küzd. Az A csoportban eldőlt, hogy a Real Madrid végez az első helyen, a Paris Saint-Germain a másodikon. Az Európa-ligás folytatásért az ukrán Sahtior Donyeck és a svéd Malmö küzd. A B csoportban még egyik hely sem kelt el, bármelyik csapat továbbjuthat. A C csoportban eldőlt a továbbjutás, az viszont még kérdéses, hogy a Benfica vagy az Atlético Madrid végez-e az első helyen. Egymás elleni mérkőzésükön a Benficának a döntetlen is elég az elsőséghez, a jobb gólkülönbségű Atléticónak viszont győznie kell. Utóbbi találkozóra delegálták a váradi partjelzőt, Octavian Şovrét is az aradi középbíró, Ovidiu Haţegan egyik segítőjeként. A D csoportban szintén az elsőség a tét a két továbbjutó csapat között. A lényegesen jobb pozícióban lévő Juve csak akkor csúszik le az első helyről, ha kikap Sevillában, miközben a Manchester City odahaza legyőzi a Borussia Mönchengladbachot.

Sovre octavian

A mai program, az A csoportban: Paris Saint–Germain–Sahtar Doneck, Real Madrid–Malmö FF, a B csoportban: Wolfsburg–Manchester United, PSV–CSZKA Moszkva, Galatasaray–FK Asztana, a C csoportban: Benfica–Atlético Madrid, a D csoportban: Manchester City–Mönchengladbach, Sevilla–Juventus.