Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

XXV. Nyíló Akác Napok Érmihályfalván

Május 18– 21. között huszonötödik alkalommal szervezik meg Érmihályfalván a Nyíló Akác Napok rendezvénysorozatot. Az idei programokkal kapcsolatban Borbély Simon Csaba szervezőt kérdeztük.

Archív felvétel

Archív felvétel

Az idén 25 éves érmihályfalvi Nyíló Akác Napok programja jubileumi évfordulóhoz híven igyekszik nosztalgikus hangulatba hozni a közönséget, újdonságokkal is szolgálva.

Borbély Simon Csaba, a Nyíló Akác Napok programszervezője néhány régebbi műsor és fellépő visszatéréséről beszélt, mint például a Dreamers együttes, amely a rendezvénysorozat indulásától jelen volt a kínálatban, és most május 20-án, szombat este fognak koncertezni. A kulturális és szórakoztató programok a szervező véleménye szerint fele-fele arányban lesznek jelen. A kulturális élményekről többek között május 18-án, csütörtökön Kristófi János orgonaművész koncertje, május 20-án, szombaton, íjászbemutató és lovasparádé mellett néptáncgála várja az érdeklődőket.

A szórakoztató programok sorában május 19-én, pénteken Mădălina Lefter-, Playtime-, és AB/CD-koncert, szombaton a Dobrossy család bűvészműsora, Dreamers-, és Margaret Island- koncert, vasárnap pedig Kis Grófo-, Ami-és Republic-koncert lesz látható és hallható.

A retró hangulathoz igazodva természetesen a már megszokott néptáncos előadások, a már említett lovasparádé és íjászbemutató sem marad el, amelyekhez újításképpen meglepetések, illetve meglepetésvendégek is csatlakoznak a szintén hagyományosan rendezett szépségverseny és főzőverseny terén. Borbély Simon Csaba azt is elárulta, hogy ezekre a héten derül majd fény, és hogy még egy meglepetés-koncert szervezése is folyamatban van.

A részletes programra visszatérünk.

Szamos Mariann