Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

VSK kosárlabdameccs karitatív céllal

Három nap alatt kétszer is megmérkőzik egymással a Nagyváradi VSK és a Medgyesi Gaz Metan férfi kosárlabdacsapata. Holnap bajnoki meccset, hétfőn pedig Román Kupa visszavágót játszik egymással a két gárda.

Beteg gyermek gyógykezelésére szerveznek adománygyűjtést a holnap esti kosárlabdameccsen (Fotó: VSK/Roby Boros)

Beteg gyermek gyógykezelésére szerveznek adománygyűjtést a holnap esti kosárlabdameccsen (Fotó: VSK/Roby Boros)

A váradi klub vezetői úgy döntöttek, hogy idén először ingyenes lesz a belépés a VSK mérkőzésére. Az akció célja, hogy a nézők minél nagyobb számban látogassanak el az Antonio Alexe Sportcsarnokba, ugyanis a holnap esti találkozónak karitatív jellege is lesz. A VSK vezetői úgy döntöttek, hogy a belépőjegytől eltekintenek, s adománygyűjtést szerveznek egy beteg gyermek, Andreas Dominic gyógykezelésére. A nézők a csarnokban elhelyezett urnákban helyezhetik el adományaikat, illetve egy számlaszámra is utalhatnak át pénzt, hogy támogassák a gyermek gyógykezelésének költségeit.

A bajnokság 10. fordulójában sorra kerülő VSK–Gaz Metan meccsre holnap 19 órától kerül sor, a Román Kupa nyolcaddöntőjének visszavágójára pedig hétfőn 18 órától.

A tizedik forduló további mérkőzései, holnap: Kolozsvár–Craiova, Piteşti–Temesvár, Târgu Jiu–Steaua (19.45, Digi Sport), vasárnap: Nagyszeben–Dinamo (19.45, Digi Sport).