Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Visszaköltözik Szentmártonba a Luceafărul labdarúgócsapata

Hat mérkőzést után búcsút int a váradi Bodola Gyula Stadionnak a Nagyváradi Luceafărul labdarúgócsapata, amely holnap délelőtt már Váradszentmártonban fogadja az Afumaţi-i SK-t.

Holnap ismét Szentmártonban lép pályára a váradi piros-kék gárda

Holnap ismét Szentmártonban lép pályára a váradi piros-kék gárda

A döntésről a hét közepén számolt be a közvéleménynek a váradi klub új elnöke, aki arra a kérdésre nem válaszolt, hogy a csapat elköltözik-e a megyéből az őszi idény végén. Annyi biztos, hogy amióta a váradi klub főtámogatója, Blidár János visszalépett a csapattól, s a vezetés eladta az együttest egy Gorj megyei vállalkozónak, több híresztelés is szárnyra kapott a Luceafărult illetően. Egyelőre egyik sem igazolódott be, de könnyen előfordulhat, hogy a piros-kék gárda a tavasszal már Petrozsényben folytatja majd a másodosztályt. A román másodosztály 12. fordulójában, holnap 11 órától: Snagov–Târgu Jiu, Suceava–Călăraşi, Luceafărul–Afumaţi, Rpiensia–Baloteşti, Brăila –Mioveni, Argeş FC–Clinceni, Târgovişte–Metaloglobus, vasárnap, 15.30 órától: ASU Poli–Aradi UTA, kedden, 15.30 órától: Marosvásárhely–Hermannstadt.

A megyei első osztály nyolcadik fordulójának találkozói, holnap: Szalonta–Bors (13 órától a felnőttek, 15 órától az ifjúságiak), Élesd–Egyetemi FC (11 és 13), Vaskoh–Belényes (11 és 13), Székelyhíd–Gyapju (15 és 13), vasárnap: Diószeg–Vaskohsziklás (13 és 15), Fugyivásárhely–Szentandrás (13 és 15), Váradszentmárton–Mihályfalva (12 és 14).

A megyei másodosztály nyolcadik fordulójának mérkőzései, holnap, 15 órától: Nagyváradi Dinamo–NAC (Hegyközpályiban), Vársonkolyos–Hegyközszentmiklós 16 órától: Bihar–Esküllő, vasárnap, 15 órától: Szentjobb–Berettyószéplak, Rév–Bihorul Sportiskola, Mezőtelegd–Barátka, Cserpatak–Cécke (Berettyószéplakon).

A második csoportban, vasárnap, 11 órától: Fugyivásárhely–Keményfok, Biharrósa–Biharkaba, 15 órától: Alsókocsoba–Körösszeg, Bontesd–Kispapmező (Alsópojényben), Illye–Tulka, Köröstarján–Bihardobrosd (Körösgyéresen).