Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Világfalu az Era-ban

Tizenöt egzotikus ország fiatal önkénteseivel ismerkedhetnek meg a váradiak augusztus 12-én, szombaton, 17 órától, az Aradi úti ERA Shopping Park bevásárlóközpontban, a Nagyváradi Állami Egyetem Diákszervezete (AIESEC) által megszervezett Világfalu (Global Village) című rendezvény keretében.

vilagfalu 1

Az esemény az idei Discover projekt záróakkordját képezi, melynek keretében a külföldi önkéntesek négy héten át tartottak angol nyelvórákat a megyeszékhely különböző iskoláiban. A váradra érkezett önkéntesek szombaton egy multikulturális vásárt szerveznek az Era bevásárlóközpontban, ahol bemutatják majd saját hazájuk jellegzetességeit és elbeszélgetnek majd az érdeklődőkkel. A vásár végén egy rendhagyó előadás keretében az önkéntesek, és a nyelvórákon résztvevő gyermekek közös előadást mutatnak be, melynek keretében felidézik az érintett országok legjellegzetesebb kulturális hagyományait.

Sz. G. T.