Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Veteránautó-kiállítás lesz Nagyvárad központjában

Pazarul felújított és karbantartott régi autókat csodálhatnak meg az érdeklődők április 22-én, szombaton, a nagyváradi Szent László téren 11–15 óra között, a Holdas-templommal szemben, a hagyományos tavaszi Retro Parádé keretében. Az esemény az ország 26 városában kerül megrendezésre, a Romániai Retromobil Klub (RCR) szervezésében.

Archív felvétel

Archív felvétel

A szervezők szerint az idei rekordév lesz a résztvevők számát illetően. Emellett országszerte különlegességekkel várják a veterán és antik személygépkocsik szerelmeseit. Galacon például első alkalommal vízen szervezik meg az autó-kiállítást, Temesváron a bánáti gépkocsi-történelemmel foglalkozó kiadványt mutatnak be, Nagykárolyban pedig egy másik különleges helyszínen, a dendrológiai parkban szervezik meg az eseményt.

Nagyváradon több tucatnyi kiállítóra számítanak a szervezők, a jelentkezés ugyanakkor még nyitott. Beiratkozási díj nincs, minden régiautó-tulajdonost szeretettel várnak a helyszínen 11 és 15 óra között.

Sz. G. T.