Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Vetélkedtek is a margittai SzabadságFeszten

A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) partnerszervezeteként a Margittai Ifjak Köre (MIK) is kivette a részét a SzabadságFeszt szervezéséből, hisz többek között részt vettek a fesztivál vetélkedőinek megszervezésében, illetve a sportrendezvényeinek lebonyolításában.

A múlt pénteken délelőtt tíz, egyenként öt tagból álló csapat nevezett be a vizes counter strike elnevezésű vetélkedőre, amelyen vízipisztolyokkal „lövöldözték” egymást a fiatalok. A 30 Celsius-fokos melegben felfrissülést jelentett a locsolkodás. A kieséses rendszer után a vetélkedőt a Másnaposok csapata nyerte meg.

vetelkedtek 2

Strandröplabdázás közben

A délutáni órákban asztaltenisz-bajnokságra került sor huszonnégy résztvevővel, majd strandröplabda-bajnokságot is szerveztek. Utóbbira tíz, egyenként négytagú csapat nevezett be és mérkőzött meg a bajnoki címért. Az első helyért járó kupát és érmeket, szoros küzdelem árán az Érszalacsi Ifjúsági Szervezet (ÉSZISZ) csapata hódította el.

A legnépszerűbb program a medencevetélkedő volt, melyre öttagú csapatokban neveztek be a fesztiválon résztvevő fiatalok, és amelyen különböző feladatokat kellett megoldaniuk a medencében. A csapatvetélkedők döntőjére szombaton került sor, amelyen szoros csata után a Paptamási Fiatalok legyőzte az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) csapatát megszerezve az első helyet – tájékoztattak a szervezők.

A dobogósok okleveleket, érmeket, illetve kupákat vehettek át a vasárnapi díjkiosztón a VIDIFISZ vezetőitől, de az összes benevezett résztvevő kapott egy-egy emléklapot.