Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Veszélyben a Bihar FC holnapi mérkőzése

Aggasztó hírek érkeztek a Nagyváradi Bihar FC háza tájáról. A piros-kék csapat holnap 11 órától, Karánsebesen lépne pályára a másodosztály hatodik fordulójában, ám tegnap még úgy tűnt, a váradiak pénzhiány miatt el sem utaznak a találkozóra. Pedig kedden még optimistán beszéltek a klubvezetők, hogy az újabb halasztásnak kösöznhetően, van esély rá, hogy a Bihar FC elkerüli a csődöt, ám úgy tűnik konkrétan semmi sem változott a klubnál. Pénz továbbra sincs, csak ígéretek, utóbbiakból pedig nem lehet a bajnoki szereplést biztosítani.

Veszélybe került a Bihar FC elutazása a holnapi bajnoki meccse

Veszélybe került a Bihar FC elutazása a holnapi bajnoki meccse

A harmadosztályú gárdák közül ezúttal a Fugyivásárhelyi SK játszik hazai pályán, ma 17 órától. Az ellenfél a Csíkszeredai AFC lesz 15 órától a váradalpári pályán.

A román másodosztály második csoportjának hatodik fordulójában, ma 16 órától: Szatmárnémeti–Medgyes, holnap, 11 órától: Pankota–Resicabánya, Karánsebes–Bihar FC, Nagybánya–Târgovişte, Brassó–Arad, Râmnicu Vâlcea–Tatrang, Mioveni–Kolozsvár.

A román harmadosztály ötödik csoportjának hatodik fordulójában, ma, 15 órától: Fugyivásárhely–Csíkszereda, Zilah–Váradi Luceafărul, holnap, 15 órától: Máramarossziget–Recea, Székelyudvarhely–Zsuk, Szászrégen–Dés, Galda–Bălani Luceafărul, Radnót–Kolozsvár.

A megyei első osztály hetedik fordulójában, holnap: Bors–Keményfok (13 órától a felnőttek, 15 órától az ifjúsűgiak), Nagyszalonta–Cécke (Agricol iskola pálya, 13 és 15), Élesd–Egyetemi FC (15 és 13), vasárnap: Harangmező–Belényes (15 és 13, Hegyközpályiban), Madarász–Mihályfalva (13 és 15), Margitta–Biharszentandrás (15 és 13).

A megyei másodosztály első csoportjának hetedik fordulójában, holnap, 15 órától: Frontiera–Sportiskola (Biharpüspökiben), Hegyközpályi–Vársonkolyos, Fugyivásárhely–Berettyószéplak, vasárnap, 15 órától: Váradszentmárton–Mezőtelegd (Kardón), Tataros–Esküllő, Bihar–Rév, Székelyhíd–Barátka, Hegyközszentmiklós–Alsólugas.

A másodosztály második csoportjának hetedik fordulójában, holnap, 15 órától: Tulka–Körösszeg, vasárnap, 13 órától: Vaskoh–Bontesd, 15 órától: Gyapju–Liberty, Biharrósa–Alsókocsoba, Biharkaba–Mácsapuszta, Cséffa–Bihardobrosd (Inándon), Köröstarján–Gurány (Körösgyéresen), Illye–Feketebátor.