Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Vereséggel kezdett a VSK kosárlabdacsapata

Hét ponttal alulmaradt a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata a Kolozsvári UBT-vel szemben a Târgu Jiuban megrendezett felkészülési torna első meccsén. Cristian Achim edző együttese 76–69-re kapott ki a váradi Török Rolandot is soraiban tudó kincses városi gárdától. A VSK kezdőcsapatában Franklin, Mandache, Barnette, Lucsics és Nuhanovic kapott helyett, az első negyedet követően kilenc pont volta hátrány, s bár a folytatásban jobban teljesített a váradi együttes a végén alulmaradt ellenfelével szemben. Az első felkészülési meccsen két újon, a szerb Lucics (16 pont) és az amerikai Barnette (13), valamint Ţibârnă (10) volt a VSK legeredményesebbje. A további pontokat Nuhanovic (7), Baracs (6), Mandache (5), Franklin (5), Pa?ca (4) és Markovic (3) szerezték. A túloldalon Adamovics (17) volt a legjobb, Török Roland 2 pontot és 3 lepattanót szervezett a kolozsváriaknak.

Tegnap, lapzártánk után, a váradiak a házigazda gorjiakkal játszottak, míg a döntőben a Marosvásárhelyi KK (a házigazdát győzte le nagy csatában 70–69-re) és a Kolozsvári UBT találkozott egymással.

A váradi Mandache és Lucsics a kolozsvári Török és Hargrove ellen

A váradi Mandache és Lucsics a kolozsvári Török és Hargrove ellen