Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Végzősök munkái Margittán

Az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület és a Margittai Rotary Fotóklub szervezésében indult fotótechnikai és fotóművészeti kurzus végzőseit ünnepelték augusztus 30-án, szerdán a margittai Octavian Goga Főgimnázium halljában.

Fotó: Ördögh Kristóf-Csaba

Fotó: Ördögh Kristóf-Csaba

130 éves a vasútállomásunk címmel nyílt kiállítás Margittán annak a 15 végzős hallgatónak a legsikerültebb képeiből, akik az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület jóvoltából, Tóth István egyesületi elnök irányítása alatt vehettek részt egy tartalmas kurzuson.

A megnyitón jelen lévő közönséget Marcel Sas, az Octavian Goga Főgimnázium igazgatója és Ile Dan, a margittai Rotary Fotóklub elnöke köszöntötte, valamint meghívottként tiszteletét tette Ioan Munteanu, a Helyi Közlekedésbiztonsági Felügyelőség vezetője is, aki gratulált az egyedülálló projekthez, amely különleges módot adott arra, hogy megünnepeljék a Margitta–Székelyhíd vasútvonal fennállásának 130. évfordulóját.

A tanfolyamot elvégzők a köszöntőket követően átvehették diplomáikat, illetve egy katalógust, amely a Nagyvárad testvérvárosaiban tevékenykedő fotóművészek kiállításaiból ad ízelítőt.

A megnyitó bensőséges hangulatáról Thurzó Sándor József brácsaművész gondoskodott.

A kiállítás egy hónapig megtekinthető az iskola épületében.