Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Véget értek a Bihari Községi Napok

Vasárnap fejeződött be az a programsorozat, amelyet a Bihari Községi Napokra készítettek elő a szervezők. A programok a délutáni órákban kezdődtek: elsőként a székelyhídi Tini Dance Center tehetséges táncosai léptek színpadra. A táncosok korcsoportra osztva léptek fel: a Minion Dance, a Happy Dance, majd hat óra után a nagyobbak is bemutatták műsorukat, de előtte a biharpüspöki Passion Dance mutatkozott be. Őket Sándor Lilla tánctanár készítette fel. A táncok között volt moderntánc, cha-cha-cha, salsa, hip-hop is, melyek koreográfiáját Oláh Katalin tánctanár dolgozta ki. A műsorszámokban szerepelt még a bihari Be Like tánccsoport, a szalárdi Energy Dance, valamint a szintén bihari Happy Dance, amelyet Erdei Csenge vezetett.

veget ertek 2

A táncos előadások után egy román népzenei koncert várta a bihari napokon megjelenteket. A népzenét a Florile Bihorului Énekegyüttes biztosította. Ezek után Bíró Rozália, parlamenti képviselő, valamint Nagy Gizella, a bihari polgármester szólaltak fel. A képviselő elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy még mindig megszervezik ezeket a napokat, hiszen ilyenkor lehetnek együtt a község emberei. Sok szerencsét és jó szórakozást kívánt.

veget ertek1

Az est hátralevő részében Dupla KáVé, magyarországi zenekar lépett fel, Köteles Cindyvel. Elénekelték az olyan slágereket, mint az Egyszer fent, egyszer lent, Bocsássa meg nekem a világ, Rozsda fedi már szívemet, Se veled se nélküled, Kicsit belehalok mindenbe, Szomorú szívem.

A Bihari Községi Napok legjobban várt sztárvendége a Republic volt. Több százan jelentek meg a koncerten, hiszen az együttesre mindenki kíváncsi volt. A zenekar  nem okozott csalódást, ismert Republic slágereket énekeltek.

Az estét éjfélkor tűzijátékkal zárták.

K. B. Cs.