Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Véget ért a Szabadság Feszt

A szombat éjjeli Hab party Dj Petivel után az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Dj doTi lépett színpadra és csapott egy nagy bulit a közönséggel Margittán.

A vasárnap a Szabadság Feszt utolsó napja volt, d emindenki izgatottan várta a további programokat. Elsőként a Holi Color Party következett, amelyről sokan nem tudták, mit is jelent, mégis beálltak a tömegbe és várták mi lesz. A Holi Color Party annyit jelent, hogy színes porfestékkel dobálják egymást, erre százával jöttek a fesztiválozók és tették színesebbé a már így is elég színes programot.

veget ert 2

A color party után a helyi rock banda, a Detox lépett színpadra. Ők egyórás műsorral készültek a Wellhello előzenekaraként. Egy kis csúszással az est, sőt a fesztivál legjobban várt és legnagyobb zenekara fél tízkor kezdte el a koncertet. A fesztiválozók 95 százaléka azt mondta, nagyon jó volt a buli, amit a Wellhello terítékre tett, az öt százalék szerint lehetett volna ez jobb is. A Wellhellos srácok ígéretük ellenére nem készítettek képet a rajongókkal. A legtöbb rajongó ezért csalódottan és gyorsan el is hagyta a koncert helyszínét.

A Szabadság Fesztet immár ötödik alkalommal tartották meg a margittai Termál strandon. A szervezők szerint az idei év fesztiválja volt a legsikeresebb az eddigi évekhez képest és „még az időjárás is a számunkra megfelelő volt”– mondta Boda Gergő főszervező. Több ezren fordultak meg a strandon és vettek részt a koncerteken, délutáni programokon. Az újdonságok, mint például a Folksátor, vagy az, hogy vasárnap is tartott a program, teljesen pozitív visszajelzést kaptak.

K. B. Cs.