Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Vasárnapig tart az utánpótlás torna

Tegnap kezdődött meg és vasárnap ér véget az országos U14-es korosztályú kosárlabda-bajnokság döntője. A torna házigazdája a nagyváradi Bihorul Sportiskola, a mérkőzéseket a váradi tanintézet, illetve a szomszédos Partenie Cosma sportcsarnokában játsszák.

Éremszerzés a célja a váradi csapatnak

Éremszerzés a célja a váradi csapatnak

A házigazda Bihorul sportiskola SK mellett a Bukaresti Dan Dacian SK, a Târgu Jiu-i Sportiskola, a Kolozsvári UBT, a Bukaresti Agronomia 4 Sports SK, a Bukaresti Slam SK, a szintén fővárosi Laguna SK, illetve az Otopeni-i Baller SK vesz részt.

Tegnap, lapzártánk után a Laguna volt a váradiak ellenfele, ma 18 órától az Agronomia következik, holnap pedig kolozsváriak ellen zárja a csoportkört a váradi együttes. Az elért helyezések föggvényében a résztvevők az elődöntőben és a helyosztókon folytatják. Ezekre szombaton és vasárnap kerül sor. A legjobbak a Partenie Cosma Gimnáziumban folytatják a küzdelmet, míg az 5–8. helyekért a Sportiskola termében játszanak a csapatok.