Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Vasárnap kezdődnek a foci vb-selejtezők

A román válogatott hazai pályán, a magyar nemzeti csapat idegenben kezdi meg szereplését a 2018-as foci vb selejtezőjében.

Roman focivalogatott

A világbajnokság európai selejtezője vasárnap veszi kezdetét, a román válogatott aznap 21.45 órától Kolozsváron fogadja Montenegró csapatát az E csoport nyitófordulójában. A magyar együttes jövő kedden a Feröer-szigetek ellen, idegenben kezd a B csoportban.

magyar focivalogatott

A további program

A hétvégén több csoportban is elkezdődik a küzdelem a vb-selejtező európai zónájában. A vasárnapi program a következő, a C csoportban: San Marino–Azerbajdzsán, Csehország–Észak-Írország (21.45, Digi Sport 2), Norvégia–Németország (21.45, Digi Sport 1), az E csoportban: Dánia–Örményország (19, Digi Sport 4), Kazahsztán–Lengyelország (19, Digi Sport 2), Románia–Montenegró (21.45, TVR 1), az F csoportban: Litvánia–Szlovénia, Szlovákia–Anglia (19, Digi Sport 3), Málta–Skócia (21.45, Digi Sport 3).

A csoportok beosztása, az A csoportban: Hollandia, Franciaország, Svédország, Bulgária, Fehéroroszország, Luxemburg, a B csoportban: Portugália; Svájc; MAGYARORSZÁG; Feröer; Lettország; Andorra, a C csoportban: Németország; Csehország; Észak-Írország; Norvégia; Azerbajdzsán; San Marino, a D csoportban: Wales; Ausztria; Szerbia; Írország; Moldova; Grúzia, az E csoportban: Románia; Dánia; Lengyelország; Montenegró; Örményország; Kazahsztán, az F csoportban: Anglia; Szlovákia; Skócia; Szlovénia; Litvánia; Málta, a G csoportban: Spanyolország; Olaszország; Albánia; Izrael; Macedónia; Liechtenstein, a H csoportban: Belgium; Bosznia-Hercegovina; Görögország; Észtország; Ciprus, Gibraltár, az I csoportban: Horvátország; Izland; Ukrajna; Törökország; Finnország, Koszovó.

Gibraltár és Koszovó indulását 2016 májusában hagyta jóvá a FIFA.