Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Vásárhelyi diákok nőnapi köszöntője

A fugyivásárhelyi általános iskola elemistái köszöntötték szerdán a Caritas Catolica által működtetett nagyváradi Szent Erzsébet Szociális Gondozóközpontban élő idős hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából.

vasarhelyi 1

A kisdiákok Fekete Nausica projektkoordinátor irányításával, valamint Hunyadi Csilla, Mirela Dumuţa, Teodor Galiş és Mirela Romocea pedagógusok kíséretében magyar és román nyelvű tavaszköszöntő dalokat énekeltek, majd a rövid műsort követően az iskolai kézimunka órán készített tárgyakkal – színespapír-virágokkal, üdvözlőlapokkal –, valamint gyümölcscsomagokkal ajándékozták meg a szépkorúakat.

A nőnapi köszöntőn az I. A, a IV. A, valamint az I. B és III. B osztályok tanulói vettek részt, román és magyar tagozatokról egyaránt, összesen 18-an. Az egyéni ajándékok mellett a gyermekek egy impozáns virágkosarat is adományoztak az idősotthonnak, amely kézzel készített, tarka virágokkal volt tele.

Sz. G. T.