Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Vásár és borfesztivál lesz a hétvégén

Csütörtökön nyitja meg kapuit a nagyváradi sportcsarnokban megrendezésre kerülő negyedik Top Expo egész hétvégés vásár, melyen minden eddiginél több magyarországi kiállító vesz majd részt – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Mihai Dacin főszervező (képünkön), a Top Press szervezőiroda képviselője.

Vasar

Mint elhangzott, a létesítmény előcsarnokában csütörtöktől vasárnapig a Cavi-Expo szervezőinek közreműködésével ruhavásárt tartanak, míg a különböző termékeket árusító helyi és külföldi kiállítók standjai a belső sportpályán kapnak helyet. A sportcsarnok előtti téren építkezési anyagokat, kertészeti kellékeket kínálnak majd. A szervezők mindent egybevéve mintegy száz kiállító cégre számítanak. A vásár megnyitója az előző évektől eltérően idén 14 órakor lesz.

A vásár kiegészítéseként borfesztivál zajlik majd a külső részeken szintén a Top Press szervezésében. A vásárt követően, 20 óra után tehát négy napon át koncertek és előadások zajlanak majd román népzenei és mulatós zenei fellépőkkel. Az érdeklődők a fesztivál minden napján 23 óráig kóstolhatnak meg csapolt vagy palackozott Bihar megyei borokat, de must, forralt bor és különböző ételek is kaphatók lesznek a hat üzemelő vendéglátóegységnél. A napi belépőjegy ára 3 lej lesz.

Szombati-Gille Tamás