Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Várják a levélszavazatokat

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Néppárt közös, nagyváradi irodájában elkezdődött a levélszavazatok összegyűjtése. Kérnek mindenkit, aki megkapta a Nemzeti Választási Irodától a levélcsomagot, hogy szavazatát, lezárt borítékban (a boríték a választási csomag része), vigye be a Jean Calvin u. 1. szám alatt található irodába, ahol minden munkanap 9 – 17 óra között várják a szavazatokat.

Varjak

Azok a magyar állampolgárok, akik nem regisztráltak a szavazásra, még regisztráltathatják magukat szeptember 17-ig. Az irodában a regisztrációban is segítenek. A regisztrációhoz csak a lakcímkártyára és személyazonossági igazolványára van szükség. Akik már regisztrálták magukat a Nemzeti Választási Irodánál, nem kell újra regisztrálják magukat, csak abban az esetben, ha nevet, vagy lakcímet változottak.

A Bihar megyei és nagyváradi EMNT / Néppárt vezetői kérnek miden felelősen gondolkodó nagyváradi, Bihar megyei magyar állampolgárt, hogy éljen a lehetőséggel, regisztráljon és szavazzon! Aki nem tudja eljuttatni szavazatát a nagyváradi vagy érmihályfalvi irodába (str. Republicii 40. sz.), azok bizalommal keressék fel a településükön a Néppárt tanácsosait, vezetőit, akik mindenben segítenek a hozzájuk fordulóknak.