Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Várasfenesre került az idei Bodola-díj

Tegnap délelőtt, Kiss Sándor, a Bihar Megyei Tanács alelnökének irodájában került sor az Bodola Gyula díj idei átadására. A háromtagú zsűri (Jenei Imre mesteredző, Muzsnay Zsolt edző és Boros Péter, a megyei labdarúgó-egyesület főtitkára) idén a 18 éves Micle Márkot találta rá érdemesnek, hogy átvegye az elismerést. A díjátadó részleteiről holnapi lapszámunkban olvashatnak.

Jenei Imre, a díjazott Micle Márk és Kiss Sándor

Jenei Imre, a díjazott Micle Márk és Kiss Sándor

A bő félórás találkozón jelenlévő Jenei Imrét többen is a napokban felröppent hírről faggatták, miszerint az elismert szakember aktív szerepet kap majd a Nagyváradi Bihar FC labdarúgócsapatának újraélesztésében. Jenei Imre elmondta, találkozott a kolozsvári befektetővel, aki át szeretné venni a csapatot, az üzletember felvázolta terveit, de konkrétumokról nem esett szó, sem pedig arról, hogy milyen szerepre kérnék fel őt a klubnál.

Bár a helyi és az országos sajtóban is optimista hangvételű cikkek jelentek meg a Bihar FC helyzetéről, fellélegezniük csak akkor lehet majd a piros-kék együttes képviselőinek, amikor a beiratkozási díj kifizetésével és az elmúlt idényből fennmaradt adósságok rendezésével, hivatalos résztvevője lesz a másodosztály új idényének a váradi gárda.