Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Váradra ért a Coca Cola Karaván

Kedd óta a Nagyvárad városközpontjában kialakított Karácsonyi Vásáron tartózkodik a Coca Cola Karaván, melynek keretében az üdítőitalgyártó-cég munkatársai a televíziós reklámokból emblematikussá vált, ünnepi kivilágítású teherautóknál várják az érdeklődőket egy kis karácsonyi hangulatú aktivitásra és fotózkodásra 15–21 óra között. „Mesket keltünk életre, melyekkel elhozzuk neked a téli ünnepek szellemét, és együtt nézzük meg, hogy mit rejtenek a legnagyobb ajándékos-dobozok” – ígérik a szervezők.

varadra

A karaván keretében a vállalkozó szellemű látogatók VR szemüvegek segítségével virtuális utazáson vehetnek részt a mikulás szánján. A Coca-cola facebook-os képkeretével készített mobiltelefonos fénykép felmutatásával pedig mindenki egy-egy karácsonyfadíszt nyerhet. Az akció ugyanakkor szociális célt is szolgál: minden 30 felmutatott kép után, amellyel a karaván erre a célra kialakított speciális sarkát díszítik fel, a vállalat egy fenyőfát adományoz egy gyermekotthon részére. A helyszínen lehetőség nyílik a karácsonyi díszlettel való fényképezkedésre is.

Sz. G. T.