Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Váradi vízilabdázók vezetik a Szuperliga góllövő listáját

A román Szuperliga első négy fordulóját követően a bajnokcsapat két tagja vezeti a góllövőlistát. Negrean Tibor és Milos Korlija egyaránt 23 gólt szerzett csapat eddigi hat mérkőzésén (a VSK-Digi csak három fordulóban volt érdekelt), mögöttük a Bukaresti Steaua szerb légiósa, Petar Filipovics (22 találat) és a Sportul Studenţesc gárdáját erősítő Hrvoje Benic (21 találalt) áll. Az ötödik helyen három vízilabdázó osztozik, Mihnea Chioveanu (Steaua, a VSK-Digi volt tagja), Zdravko Delas (Sportul Studenţesc) és Váncsik Levente (Aradi Amefa) akik 19 alkalommal voltak eddig eredményesek.

A váradi bajnokcsapat legközelebb a hétvégén lép majd pályára a Bukaresti Sprotul Studenţesc ellen. A két találkozót a Ioan Alexandrescu Uszodában rendezik szombaton este és vasárnap délelőtt. A szintén váradi Körös SK ugyancsak saját közönsége előtt bizonyíthat. A váradi csikócsapat ellenfele a Bukaresti Rapid lesz, szintén szombaton és vasárnap, a már említett uszodában.

Negrean 23-szor volt eddig eredményes a román élvonalban

Negrean 23-szor volt eddig eredményes a román élvonalban