Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Váradi sikerek a Damaco Kupán

Az ország több városából érkeztek résztvevők a Damaco Kupa nevű teniszversenyre, amelynek mérkőzéseit a váradi Akarat SK salakpályáin rendezték meg. A 11-ik kiírásához érkezett megmérettetésen két korosztályban sikerült váradi sportolónak nyernie.

Varadi

A fiútorna döntősei

A 14 éves fiók küzdelmét Alex Stokker (Sănătatea SK) nyerte, második pedig csapattársa, Şerban Bonchiş lett. A 16 éves lányok közül Giana Cormoş (Akarat SK) bizonyult a legjobbnak, csapattársát Diana Cherecheşt győzve le a fináléba, ráadásul úgy, hogy meccslabdáról fordított. A 12 évesek között két harmadik hely jutott a váradiaknak, Daria Jula (Akarat SK) és Jasmine Smeu (Sănătatea SK) révén, míg a felnőtteknél a Cătălin Gherdan (Várad) második, Klaus Herle (Vaskohsziklás) pedig harmadikként zárt.

A torna végén a házigazda Akarat SK igazgatója, Mircea Teodor Drăgoi mondott köszönetet a főtámogató Damaco cég vezetőjének Mircea Maiernek, aki több mint egy évtizede partnere a klubnak, illetve Daniel Mariannak, a GSM Shop igazgatójának, aki a torna legjobb játékosát, a medgyesi Vlad Simont díjazta egy korszerű maroktelefonnal.

Boros Péter