Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Váradi partjelző lenget az Európa-liga selejtezőjében

Angliában lenget ma este a nagyváradi partjelző, Octavian Şovre az Európa-liga rájátszásának egyik visszavágóján.

Varadi

Colţescu, Şovre, Haţegan, Nica és Tudor is szerepet kap a ma esti EL-meccseken

A 21.45 órától kezdődő Hull City–Lokeren találkozót az aradi Ovidiu Haţegan vezeti majd, a második partjelző Radu Ghinguleac lesz, míg a tartalék-játékvezető tisztét Sebastian Colţescu tölti majd be. Az első meccset a Lokeren nyerte 1–0-ra.

Dzsudzsák Balázs csapatának, a Dinamo Moszkvának ma esti meccsét szintén román bírók vezetik majd. A ciprusi Omonia hazai pályán fogadja az orosz csapatot, s kedvező helyzetben van miután az első meccsen 2–2 volt a végeredmény. A találkozó játékvezetői Alexandru Tudor, Aurel Oniţa, nagy Miklós és Radu Petrescu lesznek.

A magyar bajnok Debreceni VSC-TEVA kétgólos hátrányból várja a Young Boy elleni visszavágót. Az első találkozót 3–1-re nyerte a svájci csapat.

A román együttesek közül a kupagyőztes Astra bizakodhat, miután az első találkozón idegenben győzte le 2–1-re a francia Olympique Lyont. A ma esti visszavágó 19.45 órától kezdődik és a Digi Sport 1 közvetíti.

A Ploiesti-i Petrolul kétgólos hátrányból kezdi a Zágrádi Dinamo elleni visszavágót, s csoda kellene, hogy idegenben harcolja ki a továbbjutást. A mérkőzést 22 órától a Digi Sport 1 közvetíti. A Digi Sport 2-n Tottenham