Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Várad eladta az Ady-központot

Augusztus 26-án zárult az Ady-központként ismert épületegyüttes eladására kiírt versenytárgyalás, tájékoztatott a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal sajtószolgálata.

A tízezer négyzetméteres, a jövendő Nymphea élményfürdő és a Dinamo-strand közötti telekre, melyen egy konferenciaközpont és egy félben maradt szálloda áll, a Lotus Center Rt. és a Romexa Rt. tett ajánlatot. A központot végül a Lotus vásárolta meg, áfa nélkül 920 ezer euróért, a másik cég tízezer euróval kevesebbet ajánlott.

Varad eladta

A Lotus Center Rt.-nek három éven belül be kell fejeznie a befektetést, az építési engedélyt a szerződés aláírásától számított egy éven belül kell megszerezniük a félbemaradt épület befejezésére vagy egy új ingatlan megvalósítására, és a használatba vételi engedély kibocsátásától számított két éven belül be kell fejezni a munkát.

Jelenleg tart a hét napos óvási időszak, amennyiben nem érkezik fellebbezés, 30 napon belül megkötik az adásvételi szerződést.

F. N. L.