Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Változások a megyei másodosztályban

Az utolsó pillanatban történtek változások a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság programjában, amelynek első fordulójára a hétvégén kerül sor. A küzdelemtől visszalépő Gorgolyfalvai Viitorul helyett a Bihari Földvár szerepel majd a harmadik csoportban, míg utóbbi együttest a Mezőtelegdi Foresta váltja a második csoportban. Íme a teljes program, első csoport, holnap 18 órától: Berettyószáplak–Tataros, vasárnap 18 órától: Felsőlugas–Electric Star (Élesden), Almaszeg–Hegyközszentmiklós, Cécke–Mihályfalva, Alsólugas–Rév, Vársonkolyos–Esküllő, a második csoportban, holnap 18 órától: Bihar FC II–Illye (Bodola Gyula Stadion), vasárnap 18 órától: Körösszeg–Mácsapuszta, Köröstarján–Mezőtelegd (Körögyéresen), Cséffa–Madarász (Inándon), a harmadik csoportban, holnap 11 órától: Váradi Frontiera–Bihorul Sportiskola (Biharpüspökiben), vasárnap 11 órától: Bihardobrosd–Várasfenes (Lankáson), Alsókocsoba–Tulka, 18 órától: Biharkaba–Biharrósa, Feketebátor–Bontesd, Egytemi FC–Bihari Földvár.

valtozasok

A megyei első osztályban a második forduló találkozóira kerül sor a következő párosítás szerint, holnap: Vaskokszikás–Hegyközpályi (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Váraszentmárton–Belényes (11 és 13), Élesd–Margitta (11 és 13), Bors–Bondoraszó (18 és 16), vasárnap: Biharszentandrás–Liberty CF (18 és 16), Harangmező–Partium FC (18 és 16), Keményfok–Luceafarul (18 és 16), Vaskoh–Nagyszalonta (18 és 16).