Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Változások a decemberi programban

A nagyváradi Mária Királynő Színház november elején meghirdette decemberi előadásai, amelyekre folyó hónap elejétől lehet jegyeket váltani.

Az intézmény decemberi műsorfüzetében a következő darabok szerepelnek: A franciatanár (Profu’ de franceză ) Matei Mircioane feldolgozásában Tudor Muşatescu darabja alapján, Dan Mircea rendezésében, A szarvaskirály (Regele Cerb) Carlo Gozzi munkája után, Alexandru Colpacci rendezésében és a Teljes dicsőségben! (În plină glorie!) Peter Quilter darabja alapján, Cristian Ioan rendezésében.

valtozasok

A kisebbekre tekintettel a három bemutató mellé negyedikként egy jól ismert történet is csatlakozik szereplőgárdájával: Óz, a nagy varázsló (Vrăjitorul din Oz), melynek forgatókönyvét Dan Mircea írta, és ő is rendezte a darabot. Ennélfogva a december 2-ra tervezett A franciatanár című nagyszínpadi előadásra nem 11 órakor, hanem 19 órakor kerül sor, és a délelőtti időpontban Smaragdvárosban kalandozhat a közönség.

Az előadások bemutatóira még a karácsonyi ünnepi hangulat előtt kerül sor, a jegyek pedig megvásárolhatók a www.biletmaster.ro internetes oldalon vagy a színház jegypénztárában, keddtől péntekig 10 és 19 óra között, hétvégén pedig 10 és 13 óra között. Információkért a 0259440742-es telefonszámot lehet tárcsázni.