Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Vakáció óvodásoknak és elemistáknak

Alig egy hónapja kezdődött el a tanév, és máris itt az első vakáció. Jövő hét végétől, pontosabban október 29-étől november 6-ig ugyanis a 2016/2017-es tanév első vakációjának örülhetnek országszerte az óvodások és elemisták.

vakacio

A nagyobb diákoknak sem kell irigykedniük kisebb társaikra, ugyanis a következő, minden tanulóra és óvodásra is vonatkozó iskolai szünet a téli ünnepekre – karácsonyra és szilveszterre – esik, és december 24-étől január 9-ig tart. Ezután alig egy hónap múlva kezdődik majd a félévi vakáció, amely február 4–12. között tart. Innen már csak bő két hónap tanítási időszak következik, majd áprilisban a kéthetes tavaszi szünet. Ezt április 19–30. között élvezhetik majd a diákok.

Az érettségi előtt álló tizenkettedikesek számára 2017. május 26-án ér véget a tanév, hogy legyen elég idejük felkészülni a vizsgákra, a nyolcadikosoknak pedig – akik az országos felmérőre kell „gyúrjanak” – június 9-én zárul a tanév.