Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Utoljára játszanak hazai pályán

Rendkívül zsúfolt és fárasztó idényt zár a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata, amely ma 19 órától utoljára játszik saját szurkolói előtt. A címvédő váradiak a szebenieket fogadják a bronzcsata második felvonásán, s győzniük kell, hogy esélyük maradjon a harmadik hely megszerzésére. A találkozóra az eventbook.ro honlapon lehet jegyet vásárolni, korlátozott számban. A mérkőzést a Digi Sport csatorna is közvetíti. A csütörtök este lejátszott első meccset a hazai pályán játszó szebeniek nyerték 69–63-ra, ha ma este a VSK győz, akkor szerdán ismét Szeben lesz a házigazdája a mindent eldöntő harmadik találkozónak.

Győzelemmel búcsúzna szurkolóitól a váradi férfi kosárlabdacsapat

Győzelemmel búcsúzna szurkolóitól a váradi férfi kosárlabdacsapat

A bajnoki döntő első találkozóját két ponttal tudta megnyerni a Kolozsvári UBT a Bukarest Steaua ellen. A második mérkőzésre tegnap, lapzártánk után került sor ugyancsak a kincses városban. A három győzellemig tartó párharc a fővárosban folytatódik pénteken délután.