Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ünnepséggel zárult a bibliahét Püspökiben

Családias hangulatban, a vasárnap délelőtti istentisztelet keretében zárult a múlt heti vakációs bibliahét a biharpüspöki református templomban, ahol rövid műsor keretében a gyermekek bemutatták, mit is tanultak.

unnepseggel 1

Összesen húsz gyermek tett bizonyságot arról, mit tanultak az egyhetes foglalkozás során. Mint megírtuk, a központi témát Eszter könyvéből merítették Ragyogj csillag címmel, és napi szinten különböző témákat dolgoztak fel, mint például az engedelmességet, a felelősségvállalást, a bölcsességet, az önazonosságot, a hálaadást. Mindezt játékos formában, aranymondásokkal, versekkel, énekekkel tűzdelve és hasonlóképpen adták elő rövid műsorba sűrítve mindezt szüleiknek, hozzátartozóinak és a híveknek Szekeres Sándor lelkész és Gergely Natália vallástanár irányításával. Egyébként a bibliahétnek három holland vendége is volt a Koen Alapítványtól. A foglalkozáson készült kézimunkákból – többek között legóból Eszter várát is megépítették – kiállítást is készítettek a templom főbejárata melletti cintermében.

S. T. K.