Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ünnepséggel zárta az évet a West Team SK

Idén is családias hangulatú ünnepség keretében díjazták a Nagyváradi West Team Sportklub legjobb tékvandózóit.

Az évzárón Tunyogi Hajnalka, a klub egyben a Bihar Megyei ITF Tékvandó-egyesület elnöke összegezte a sportolók által elért idei eredményeket, majd a legjobb 10 tékvandozó díjazására került sor.

Sabin Ţaţu és edzője Tunyogi Hajnalka

Sabin Ţaţu és edzője Tunyogi Hajnalka

“Jónak mondható évet zártunk, mind a hazai mind pedig a nemzetközi versenyeken bizonyítottunk. Büszke vagyok az eredményekre, az országos bajnokságon tisztesen helyt álltunk, s az ott elért eredmények alapján, két sportolónk, Sabin Ţaţu és Noaghi Evelyn is bekerült a román válogatottba, amelynek tagjaként dobogóra álltak az Európa-bajnokságon. Nem meglepő, hogy ők ketten zártak a klubrangsor élén” – értékelte a 2014-es évet a West Team SK vezetője, Tunyogi Hajnalka, aki reményét fejzte ki, hogy 2015-ben ennél is eredményesebbek lesznek majd tanítványai. “Bízom benne, hogy kemény munkával, akarással és kitartással az új évben is kiváló eredményeket tudunk majd elérni a hazai és a nemzetközimegmérettetéseken” – tette hozzá a volt Európa-bajnok tékvandozó.

Családias díjátadóval ünnepelt a West Team SK

Családias díjátadóval ünnepelt a West Team SK

A váradi klub idei legjobbjai: 1. Sabin ?a?u (sokszoros országos bajnok, Európa-bajnok speciaális technikában a román csapat tagjaként, EB-negyedik erőtörésben), 2.Noaghi Evelyn (EB-bronzérem a román csapattal speciaális technikában), 3.Fábián Kristóf (országos bajnoki második helyezett), 4.Márton Balázs, 5.Tóth Levente, 6. Mihai Bereschi, 7.András Botond, 8.Győrki Daniel, 9.Papp Imre, 10.Szalai Nimród.