Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ünnepi díjátadó volt, közönségtalálkozó ma

A hagyományokhoz híven idén is megtartották a Nagyváradi Városi Sportklub kosárlabda akadémiájának évzáróját. A helyszín az Antonio Alexe Sportcsarnok volt.

Több százan vettek részt a kosárlabda akadémia évzáróján

Több százan vettek részt a kosárlabda akadémia évzáróján

A közel kétórás gála egy edzők–szülők kosárlabdameccsel kezdődött, ezt követően az akadémia legifjabb tagjai léptek parkettre, majd pedig az Európai Kosárlabda Ifjúsági Ligában szereplő U14-es együttes tagjai mutatták meg, mire képesek a palánk alatt.

Az est során különböző játékokban vehettek részt az akadémia tagjai, akiket a VSK felnőtt csapatának tagjai díjaztak egész éves munkájukért.

Találkozóra várják ma a szurkolókat

Találkozóra várják ma a szurkolókat

 

Szurkolói nap

Január 28-án a szurkolókkal találkoznak a román bajnokcsapat tagjai ugyancsak hazai pályán a sportcsarnokban. A VSK honlapján és a közösségi oldalán közzétett információkból nem derült ki pontosan, hány órától kezdődik a szurkolói nap, amelyen a román bajnokcsapat tagjai adnak autogramokat és beszélgetnek majd a résztvevőkkel, és ekkor nyílik meg a csapat átalakított szurkolói boltja, amelyben az ígéretek szerint bő választékot találnak majd a sportkedvelők. Az utóbbi hetekben egyre többen tették szóvá a kosárlabdameccsekre járó nézők közül, hogy bajnokcsapathoz nem méltó az, ahogyan a VSK vezetői a szurkolói boltot kezelik, ugyanis a 2016–2017-es idényben eddig zárva volt az elárusítóhely, ahol előzőleg mezeket, sapkákat és sálakat vásárolhattak a kosárlabda-kedvelők. A panaszáradat, úgy tűnik, végül meghallgatásra talált, és a VSK szurkolói ismét vásárolhatnak majd ereklyéket kedvenceikkel.