Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ukrajnában próbál szerencsét a VSK

Ma este hét órától az ukrajnai Juzsnyíjban lép pályára a VSK a Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában.

Győzelmi kényszer alatt a váradi bajnokcsapat

Győzelmi kényszer alatt a váradi bajnokcsapat

Cristian Achim együttese győzni ment el az ogyesszai régióba, a B csoport sereghajtójának otthonába, ugyanis csak ez az eredmény tartja életben az együttes továbbjutási reményeit. A Váradon lejátszott meccsen három ponttal (69–66) győzött Cristian Achim együttese az ukrán bajnok Kimik ellen, amely a BL B csoportjában két győzelemmel és kilenc vereséggel áll, legutóbb viszont bravúros sikert ért el Finnországban a Kataja vendégeként. A VSK volt csapatkapitánya, William Franklin, aki nemrég visszatért Váradra, egyelőre még nem lép pályára a ma esti meccsen, ott lehet viszont a hétvégi Steaua elleni találkozón, amelyre az Antonio Alexe Sportcsarnokban kerül sor. A rangsorban jelenleg ötödik helyen áll a VSK.

A Bajnokok Ligája B csoportjának 12. fordulójának további találkozói, ma: Umana Reyer–Kataja, Le Mans–Pinar; holnap Avtodor–Maccabi. Jövő héten a finn bajnokot fogadja a váradi gárda az Antonio Alexe Sportcsarnokban, majd január 24-én, Olaszországban, a Velencei Umana Reyer vendégeként zárja a csoportkört a román bajnok. Amennyiben az első négy hely valamelyikén zár, akkor a BL következő körében folytatja, amennyiben ötödik lesz akkor az Európa Kupába kerül át Cristian Achim edző együttese. Mindkét sorozatban február 8-án és 22-én játsszák a találkozókat.