Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Újonc ellen a VSK

A Nagyszebenben elszenvedett váratlan vereség után először lép saját szurkolói elé a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata. Cristian Achim edző együttese az újonc Nagybányai Olimpic gárdáját látja vendégül holnap 19 órától az Antonio Alexe Sportcsarnokban. A találkozó nem kerül tévéképernyőre. Jegyeket az interneten (www.eventbook.ro), illetve a VSK székhelyén (Városháza u. 3., első emelet) lehet venni ma 9 és 13 óra között. A találkozó napjáig el nem adott belépőket a sportcsarnok jegypénztárainál értékesítik majd a meccs kezdete előtt másfél órával.

Fotó: VSK/Roby Boros

Fotó: VSK/Roby Boros

A negyedik forduló programja, ma: Dinamo–Marosvásárhely (17.15, Digi Sport), holnap: Galac–Nagyszeben, Kolozsvár–Pitesti (17, Digi Sport), Nagyváradi VSK-ESK–Nagybánya, Steaua–Temesvár (20, Digi Sport). A harmadik fordulóban lejátszott Temesvár–Craiova meccs a bánsági csapat kétpontos (62–60) győzelmével ért véget. A Nagybánya–Galac meccset november 22-én játsszák.