Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Újabb szerb a pólócsapatnál, változás a kosárlabdázóknál

A szerb Radnicski Kragujeváccal Eurocup-győztes Vojiszlav Csupics is a nagyváradi VSK-Digi pólócsapatát erősíti majd a következő idényben. A hírt a váradi klub vezetői erősítették meg.

 

A 26 éves 184 cm magas pólós játszott még a Belgrádi Partizan, a Galatasaray, a Szeged és a Koper csapatában de tagja volt a szerb utánpótlás válogatottaknak is. A nemzetközi kupagyőzelem mellett Csupics ezüstérmet szerzett a szerb élvonalban és a második szerb légiósa lesz a hétszeres román bajnokcsapatnak (a szerb válogatott kapus Gojko Pijetlovics), amelyhez két volt játékos, Negreán Tibor és Ramiro Georgescu is visszatér.

A VSK kosárlabdacsapatának háza táján szintén akad újdonság alig két nappal felkészülés megkezdése előtt. A klub vezetői nem számítanak Daniel Tudosă játékára, aki bár még júniusban aláírt a VSK-hoz, a hírek szerint a tengeren túlra költözik családjával, így abbahagyja pályafutását. Helyére a 25 éves Daniel Popescu érkezik. A Piteşti-i BCMU 183 cm magas volt irányítója tavaly már játszott nemzetközi kupában, idén szintén az Eurochellenge sorozatban lép majd pályára a váradiakkal. A felek szóban már megegyeztek, a szerződést a napokban véglegesítik. A kosárlabdacsapat holnap kezdi meg a felkészülését az új idényre.

Boros Péter

Ujabb 2 (dani popescu

Dani Popescu érkezik a VSK-hoz