Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Újabb szentmártoni győzelem

A Román Kupában elért két győzelem után felkészülési meccsen is bizonyított a harmadosztályban idén debütáló Váradszentmártoni KSK. A bihari együttes a Zilahi FC-vel mérte össze erejét a hétvégén idegenben.

A találkozót a KSK nyerte 1–0-ra a múlt héten igazolt Zádori Sebastian góljának köszönhetően. „Hasznos erőpróba volt számunkra ez a meccs, amelyen egy tapasztalt harmadosztályú gárda ellen mérhettük fel, hol tartunk a felkészülésben. A nagy meleg rányomta bélyegét a játékra, de az eredménnyel elégedett vagyok, bár a különbség nagyobb is lehetett volna, ha berúgjuk a helyzeteinket” – értékelte a találkozót Florin Farcaş, a bihari csapat edzője.

A KSK a követkeőz összeállításban lépett pályára: Verdeş – G. Mangra, Cervinschi, Mintaş, Arsene – Cr. Copil, S. Zadori, Jurcuţ, Cr. Jurca – Lobonţ, Ov. Ghilea. Játszott még: Morar, Chira, Fl. Popa, Pantea, Cura, Cornea, L. Jurca, Popescu, Olariu.

Holnap 18 órától a szentmártoniak Nagyszalontán lépnek pályára a helybéli Olimpia VSK vendégeként, majd szombaton délelőtt a harmadosztályban szereplő Borossebesi Naţionalt fogadják a Luceafărul Stadionban. Utóbbi meccs kezdési időpontja 10.30 óra.

Ujabb