Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Újabb kosárlabda edzőmeccs

A szerda este Szolnok ellen lejátszott meccsen mutatták be a Nagyváradi VSK-ESK kosárlabdacsapatának keretét a 2017–2018-as idényre.

Küzdemes meccsen kaptak ki a váradiak

Küzdemes meccsen kaptak ki a váradiak

 

A közel 1100 néző előtt lejátszott találkozót a vendégek nyerték 80–75 arányban. A fordulatos meccsen mindkét csapat vezetett, a nagyszünetben egyenlő volt az állás (36–36), majd a térfélcserét követően visszaesett a VSK (a korábbi edzőmeccseken is ez volt a helyzet Cristian Achim együttesével), így a szolnokiak magabiztos előnyre tettek szert. A hajrában felzárkózott ugyan a váradi csapat, de az egyenlítésre már nem volt ideje.

A hazaiak legeredményesebb játékosa Milosevics volt 27 ponttal, Gajovics 10, míg Martin Zeno és Pasalics 9–9 pontig jutott a találkozón. A vendégeknél a 28 pontot dobó Perry mellett Tarik (16 pont) és Tóth (11) teljesítménye emelkedett ki.

Bemutatkozott a szurkolóknak a VSK-ESK idei csapata

Bemutatkozott a szurkolóknak a VSK-ESK idei csapata

Cristian Achim edző nem számíthatott a litván beállóra, Aruras Valeikára, sem pedig a sérült Lucian Tîbîrnăra, míg a válogatottal az Európa-bajnokságon szerepelt Andrei Mandache pihenőt kapott. Érdekesség, hogy a találkozó egyik játékvezetője a VSK korábbi játékosa, Stretea Máté volt.

Holnap este hat órától a szlovák kupagyőztes Kassa lesz a váradiak ellenfele. Az Antonio Alexe Sportcsarnokban sorra kerülő találkozóra ingyenes a belépés.

A váradi klub férfi kézilabdacsapata vasárnap 16 órától debütál a román másodosztály 2017–2018-as idényében. Az ellenfél a Nagybányai Minaur Kézilabda Akadémia gárdája lesz az Antonio Alexe Sportcsarnokban. Utóbbi eseményre is díjmentes lesz a belépés.