Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Újabb első helyet szerzett Kádas Simona

A fővárosban megtartott jótékony célú futóversenyen állt rajthoz a váradi Kádas Simona, aki ezúttal férje társaságában teljesítette a 4,5 km-es távot.

Kádas Simona ...

Kádas Simona …

 

A Monica Davidescu színésznő által szervezett versenyen közel háromszázan vettek részt, s a jótékony testmozgás mellett beteg gyermekeken is segítettek. Összesítésben harmadik helyen zárt a volt középtávfutó, aki korosztályában elsőként ért célba. „Erős mezőny gyűlt össze, az ország több városából érkeztek résztvevők a futóversenyre. Örömmel tölt el, hogy ismét dobogóra tudtam állni, de ezúttal sokkal fontosabb volt, hogy részvételünkkel a beteg gyermekeket támogattuk” – értékelte a versenyt Kádas Simona, aki hozátette, a továbbiakban is örömmel támogat majd hasonló kezdeményezéseket.

...és Kádas Károly beteg gyermekekért futott

…és Kádas Károly beteg gyermekekért futott

A sportoló férje, Kádas Károly szintén rajthoz állt a fővárosi megmérettetésen, teljesítményén nem látszott, hogy közel 15 éves kihagyás után rótta ismét a köröket a bukaresti aszfalton. „Bár igencsak elfáradtam, megérte az erőfeszítést. Jó érzés volt egy ilyen jótékony célú kezdeményezést támogatni” – tette hozzá Kádas Károly.