Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Új igazgatója van az ipari parkoknak

uj igazgato 2

Hétfő (október 9.) óta új igazgatója van a Bihar Megyei Ipari Parkok Kft.-nek, Marius Mudura személyében, aki Delia Ungurt váltotta a vezetői pozícióban, miután az előző igazgatót kinevezték a Bihar Megyei Ipari Parkok adminisztratív tanácsának elnökévé. Marius Mudura végzettsége szerint közgazdász, 14 éves menedzseri tapasztalattal a magánszektorban és 3 éves tapasztalattal a közszférában. Idén június óta a vállalat adminisztratív tanácsának tagja, és minden követelménynek megfelel ami az új pozíciójához szükséges – hangsúlyozta sajtóközleményében a Bihar Megyei Tanács.

uj igazgato 1

A Bihar Megyei Ipari Parkok Kft. jelenleg hat alkalmazottal működik és a mezőtelegdi ipari parkot kezeli, a közeljövőben pedig a székelyhídit is fogja. A társaság ugyanakkor a Bihar Megyei Tanács és a Nagyváradi Egyetem által közösen kezdeményezett Tudományos és Technológiai Park vezetését is ellátja majd. A Bihar Megyei Ipari Parkok Kft. szeptemberben indította el a Bihor Airport City projektet, melynek célja hogy ipari és logisztikai tevékenységekre alkalmas létesítményt alakítson ki a Nagyváradi Nemzetközi Repülőtérhez tartozó, s jelenleg kihasználatlanul álló területen.

Sz. G. T.