Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Új gyárat nyitott a Plexus Nagyváradon

Hivatalosan Steve Frisch alelnök nyitotta meg az új nagyváradi gyárat, melynek értékek harmincmillió dollárra becsülik, majd a váradi önkormányzat és Nagyváradi Egyetem képviselőivel bejárták a 27 ezer négyzetméteres létesítményt.

uj gyarat

A vállalkozás 2009-ben jelent meg Nagyváradon, eredetileg bérelték a székhelyüket, ezt váltotta most fel az új épület a Nagyváradi Eurobusiness Ipari Parban. Steve Frisch elmondta, hogy nőtt az Európát, Közép-Keletet és Afrikát magába foglaló, úgynevezett EMEA régióban az ügyfeleik száma, ezért szükségessé vált a termelés növelése. Ronnie Darroch EMEA régióelnök hozzátette, hogy az új beruházásnak köszönhetően hatékonyabban teljesíthetik majd ügyfeleik kéréseit.

A gyár egyébként május óta működőképes, 330 alkalmazottjának kiváló munkakörülményeket biztosít, terveik szerint összesen ezer embert foglalkoztatnak majd. Májusban egyébként az Adeplast nyitott meg új gyárat Nagyváradon, Uzinelor utcai székhelyén, innen Magyarországot és Nyugat-európút tervezik majd ellátni termékeikkel.