Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Új alapszabályzata van a megyei fociegyesületnek

A kvórum miatt közel félórás késéssel indult a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület éves közgyűlése, amelyre idén is a Nagyváradi Egyetemen került sor. A küldöttek jelenléte azért volt kiemelten fontos, mert el kellett fogadni az egyesület új alapszabályzatát, amelyet a Román Labdarúgó-szövetség javaslataival egészítettek ki.

A jelenlévő küldöttek végül elsöprő többséggel, ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadták el az új szabályozást, Vancea Valer elnök beszámolóit, illetve a gazdasági számadásokat. A tavaszi idénykezdetről is szó esett, de nem változtattak a végrehajtó bizottság korábbi döntésén, így már a hétvégén megkezdődik a küzdelem.

Focikep kethasabra

Szombaton játsszák az első idei tétmeccseket a megyei focibajnokságban

Bajnoki és kupameccsek

A megyei első osztályban hat mérkőzésre kerül sor, a Mihályfalvi Unirea szabadnapos lesz. Íme a program, szombaton: Vaskohsziklás–Diószeg (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Élesd–Harangmező (11 és 13), Nagyváradi Egyetemi FC–Biharszentandrás (11 és 13), Belényes–Keményfok (11 és 13), Nagyszalonta–Bors (15 és 13), vasárnap: Cécke–Margitta (11 és 13).

A másodosztály küzdelme egy hét múlva kezdődik, de a csapatok többsége már a hétvégén pályára lép a Román Kupa megyei szakaszának első fordulójában. Íme a párharcok, szombaton, 15 órától: Berettyószéplak–Hegyközszentmiklós, Hegyközpályi–Váradi Frontiera, Székelyhíd–Bihar, vasárnap: Barátka–Vársonkolyos, Rév–Esküllő, Alsólugas–Tataros, Váradszentmárton–Bihorul Sportiskola (Kardón), Körösszeg–Mácsapuszta, Cséffa–Feketebátor, Illye–Tulka, Biharrósa–Liberty, Gurány–Bontesd (Vaskohszikláson).