Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tűzesetek a megyében

Péntekről szombatra virradó éjjel tűz ütött ki egy nagyszalontai lakóépületben. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a kigyulladt ház belső tere és teteje lángolt, a tűz átterjedt egy szomszédos ház tetejére is. A tűzoltóknak több órás oltással sikerült megfékezniük a lángokat. A házat – melynek tetejére már átterjedtek a lángok – szerencsére meg tudták menteni a leégéstől. Az anyagi kár jelentős, személyi sérülés szerencsére nem történt. A tűz keletkezésének okát egyelőre vizsgálják.

tuzesetek

Ugyancsak péntekről szombatra virradó hajnalon Nagybáród (Borod) mellett kigyulladt egy teherautó, mely utánfutójában fagyasztott húst szállítottak. A helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a lángokat és a rakomány egy részét megmenteni a lángoktól. Az eddigi vizsgálatok szerint a teherautó kuplungja gyulladt ki. Szombat délután a váradi tűzoltók sikeresen kimentettek a Pece patakból egy vízbe esett kutyát.