Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tűz volt Köröskisújfaluban

Köröskisújfaluba (Husasău de Criş) riasztották hétfőn este a Crişana Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltóit. A faluban egy épülőfélben lévő házhoz tapadó melléképület és egy másik épület teteje égett. A lángok a közelben lévő építményeket is fenyegették.

A váradi tűzoltók három autóval vonultak ki, habbal és vízzel oltották a tüzet, illetve óvták a többi épületeket, az elsősegélyre szakosodott csapat ellátta a 37 éves tulajdonosnőt, aki pánikrohamot kapott, őt később kórházba szállították, áll a katasztrófavédelmiek közleményében.

tuz

Kedden délelőtt még keresték, mi okozhatta a tüzet, melyben elpusztult az épülő ház melletti gazdasági épület, húsz köbméternyi deszka és gerenda, nyolc autógumi, négy mezőgazdasági gép, egy ablak, és egy másik melléképület tetejéből is mintegy 25 négyzetméternyi. Az épülőfélben lévő házat, illetve a szomszédos ház melléképületeit sikerült megóvni.