Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tulipán Kupa döntő

Egy hete még selejteztek, illetve kézilabdában avattak bajnokot, a hétvégén már a legjobbakat díjazzák a Tulipán Kupa elnevezésű megyei bajnokság keretében.

Vasárnap délelőtt a hegyközpályi sportcsarnokban tartják meg a kosárlabda-bajnokság döntőjét, amelyre elsőként Dél-Biharban tartottak selejtezőt. A szalontai Sándor Péter Sportcsarnokban hét helyi csapat versengett a továbbjutásért, az első helyet végül a Sala Judit vezette Gripp Team szerezte meg, maga mögé utasítva az Adamantinum és a Bad Boys csapatát. Fair Play díjat Grec Ovidiu (Black Team) kapta meg, a legjobb játékos Szűcs László (Adamantinum csapat) lett. A díjakat Kiss Ernő, a nagyszalontai RMDSZ sportért felelős alelnöke adta át.

Átadásra várnak az idei Tulipán Kupa serlegei

Átadásra várnak az idei Tulipán Kupa serlegei

Fociban Árpádon rendeztek selejtezőt az elmúlt hétvégén, holnap a megye több településén, Mezőtelkiben és Mihályfalván folytatódik a küzdelem.

Az érdeklődők és a jelentkezni vágyók a Bihar megyei RMDSZ titkárságán (tel 0259/432-884) kaphatnak bővebb felvilágosítást.