Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Transzferjárat Váradról a debreceni reptérre

Március 14 óta minden érkező és induló menetrendszerinti repülőjárathoz transzfer-szolgáltatást biztosít Nagyvárad és a debreceni repülőtér között az OTGABI IMPEX Kft. „A Debrecen Airport számára rendkívül fontos mérföldkő, hogy a menetrendszerinti járatokhoz érkező nagyváradi ill. partiumi utasok, valamint a Nagyváradra, vagy Erdélybe induló utasaink minőségi transzfer szolgáltatást kapjanak és ezzel egyidejűleg megfizethető árakat” – mutatja a magyarországi fél sajtóközleménye.

transzferjarat

A Debrecen irányába tartó járat a nagyváradi központi vasútállomás mellől, pontosabban az Árpád vezér (ma Ştefan cel Mare) utca 4. szám alól indul majd. Debrecenben a transzferbusz az utasokat közvetlen a terminál épület előtti dedikált parkolóhelyen teszi le. A transzferbusz induló díjszabása Debrecen Airport és Nagyvárad között 6 euró, illetve ennek megfelelő forint vagy lej. A jegyeket egyelőre a buszon, a sofőrtől lehet majd megvásárolni készpénzben később akár interneten is. A járatra előzetes helyfoglalás szükséges, legkésőbb hat órával az igényelt járat indulása előtt. Foglalás telefonon: 004-0725-936323; 004-0770-949523, e-mailen: deboratransfer@monthermal.com, vagy facebookon: www.facebook.com/DEBORATRANSFER. További információk: www.deboratransfer.eu.

Sz. G. T.