Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Továbbjutott a Bihar FC

Megnyerte a Gheorghe Ola (U9-es korosztályú) területi selejtezőt a Nagyváradi Bihar FC gyermekcsapata. Gheorghe Silaghi edző ifjú tanítványai a szatmáriak 3–2-es legyőzésével kezdték a tornát, majd meglepetésre 2–1-re kikaptak a zilahiaktól, így a tegnap délelőtti zárófordulóban mindenképen győzniük kellett a nagybányaiak ellen. Ez végül fölényesen sikerült (4–1), így a Bihar FC első helyen zárta a tornát. A váradiak és a szatmáriak egyaránt hat ponttal zártak, a de piros-kékek mellett szólt az egymás elleni meccsen szerzett győzelem, így a Bihar FC jutott az országos bajnokság nyolcas döntőjébe.

A döntőben bizonyíthatnak a váradi labdarúgók

A döntőben bizonyíthatnak a váradi labdarúgók

A nyitónap után még mind a négy résztvevő csapatnak volt esélye a tornagyőzelemre, miután 3–3 ponttal álltak a rangsorban. A zárónap első meccsén a Szatmárnémeti Primarvera 4–0-ra legyőzte a Zilahi Viitorult, míg a Bihar FC 4–1 arányban bizonyuylt jobbnak a Nagybányai Mara FC-nél, így tornagyőztes lett.