Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Törzsasztal Peer Krisztián költővel

December 15-én, pénteken este 6 órakor az Illyés Gyula könyvesboltban a Törzsasztal vendége Peer Krisztián költő, dráma- és filmíró, dramaturg (Dorog, 1974), akinek tizennégy év után jelent meg ismét kötete, a 42, amely azonnal a sikerlisták élére került.

peer krisztian

A többek között Déry Tibor- és Füst Milán-díjas Peer Krisztián az elmúlt másfél évtizedben nem elsősorban műveivel került a sajtó nyilvánossága elé, hanem kisebb-nagyobb botrányaival, legutóbb pedig azzal a segélykiáltással, amely kisegítette őt – vagy nem! – a hajléktalan életforma (életérzés) markából. Erről az időszakról nem csak verseiben, de minden más megnyilatkozásaiban (a sajtóban) őszintén vall. Ahogy arról is, hogy mit hozott ki a lelkéből, hova taszította huszonéves szerelme váratlan halála. Persze, minden esetben nem a történetek, hanem az ezen időszakban született versek az erősebbek. Ezekről is beszélget majd vele Kőrössi P. József.

A 42 című kötet a helyszínen kedvezményes áron megvásárolható. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.