Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Több ezren voltak Rúzsa Magdi váradi koncertjén

A Szent László Napok (Nagyváradi Magyar Napok) pénteki rendezvényeinek fénypontja Rúzsa Magdi koncertje volt. A vajdasági gyökerekkel rendelkező Megasztár-győztes énekesnő közel kétórás előadással ajándékozta meg a több ezer váradi rajongóját.

tobb ezren 3

A Rhédey-kertben felállított színpad előtt már nyolc óra után gyülekezni kezdtek a nézők, röviddel kilenc óra után pedig több ezren köszöntötték tapssal a színpadra lépő énekesnőt, aki ismertebb dalai mellett az új albumáról is előadott néhány számot. A jelenlévők között egyaránt voltak fiatalok és öregebbek, de a szüleik nyakában „csápoló” apróságok is láthatóan nagyon élvezték a produkciót. A koncert végén a résztvevők vastapssal köszöntek el a művésznőtől, aki fáradtságra hivatkozva autogramosztás nélkül távozott a helyszínről – a rajongók nagy bánatára –, ám a színfalak mögött még dedikálással üzent a Reggeli Újság olvasóinak. „Fantasztikus volt a váradi közönség” – üzente távozóban Rúzsa Magdi, aki reményét fejezte ki, nem utoljára állt a Pece-parti Párizs színpadán.

Boros Györgyi

Tobb ezren 1