Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tízéves a Tálentum zenekar

A nagyváradi Tálentum zenekar az idén ünnepeli megalakulásának 10. évfordulóját. Ebbõl az alkalomból Tálentum Tíz címmel hálaadó jubileumi koncertet tartanak október 26-án, szombaton 18 órakor a váradolaszi református templomban (Ezredévi Emléktér, ma Piaþa Libertãþii 40. szám).
A Nagyvárad-Olaszi Református Egyházközséggel közösen megszervezett koncerten szeretne a zenekar hálás szívvel beszámolni arról, mi minden történt az elmúlt tíz év alatt.
Képet kaphat a váradi közönség és közösség arról a szolgálatról, melyet az együttes végez. A hangversenyen dalaik segítségével szeretnék végigjárni az eddigi tíz év eseményeit, de persze újdonságban is lesz része a hallgatóságnak. Ebben segítségükre lesznek barátaik, név szerint: Lukács Róbert, a nagyváradi Mûvészeti Gimnázium hegedûtanára, a debreceni Voce Vita énekegyüttes, valamint a régi zenekari tagok: Margittai Tamás és Faragó Attila; emellett föllépnek meglepetésvendégek is.
A koncertre a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak. A Tálentum zenekar a további tevékenységük segítésére elfogad adományokat. Bõvebb tájékoztatás a talentumtag. blogspot.com honlapon található.

tizeves