Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tisztújítás a hajdúvárosi néppártnál

Péntek délután, a nagyszalontai Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) tagjai, tisztújító gyűlésen vettek részt, melyen Csomortányi István, megyei elnök is megjelent. Balogh János, leköszönő elnök ismertette addigi eredményeiket, megköszönve a tagság bizalmát. Ezek után megválasztották az új vezetőséget: a leköszönő elnök lett megválasztva új elnöknek, tehát, Balogh maradt a csapat élén, aki mellé egy hattagú új-alelnök gárdát választottak: Nagy Attila, Kovács Attila, Mados János, Horváth Zoltán, Gali József és nem utolsó sorban Fodor Attila vállalták az új feladatokat. Csomortányi sok sikert kívánt az új csapatnak, de nyomban hozzá is tette, amennyiben komoly eredményeket kívánnak elérni, akkor azért harcolni is kell. A tét nem egyszerű, hiszen jól tudják, hogy a három évvel ezelőtti megalakulásuk sem volt egy leányálom. Komoly ellenszéllel szemben kellett bizonyítaniuk. Sokan voltak akkoriban azon a véleményen, hogy ne is gondoljanak a helyi önkormányzat tulipánosai ellen szólni, tenni. A megalakulásuk másik évében már saját székházuknak örvendhettek. Új irodájukban, a környező települések lakóit is fogadhatják, ügyes-bajos dolgaik elintézésében bátran fordulhatnak a nagyszalontai néppártosokhoz – zárta szavait Csomortányi.

Fodor Attila, Gali József, Mados János, Balogh János (elnök), Kovács Attila és Horváth Zoltán alelnökök.

Fodor Attila, Gali József, Mados János, Balogh János (elnök), Kovács Attila és Horváth Zoltán alelnökök.

Balogh János, az újból megválasztott elnök is kemény megmérettetés elébe néz, hiszen minél eredményesebb munkavégzés a feladat. Hogy ez mennyire sikerült, arra a jövő évi, önkormányzati választások eredményei fogják megadni a választ.

Sára Péter