Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tisztelt Olvasóink!

Lassan búcsúzunk a 2017-es esztendőtől, s az Idő ajtaján már kopogtat az újév. Ilyenkor az emberek többsége óhatatlanul egyfajta számvetést végez, milyen is volt ez az év, és mit szeretnénk a következő esztendőtől.

logoru

Nincs ez másként nálunk, a Reggeli Újság szerkesztőségében sem.

Nem volt könnyű ez az év számunkra sem, változások, gazdasági, szervezési gondok, véletlen és persze nem véletlen akadályok sorozata tette „eseménydússá” szerkesztőségünk munkáját.

Mindenekelőtt meg szeretnénk köszönni Olvasóinknak, hogy kitartottak mellettünk, és elnézést kérünk azokért a (tőlünk független) fennakadásokért, melyek olykor a lapterjesztésben előfordultak.

A Reggeli Újság 2018-tól egy új fejezethez érkezik, melyet gazdasági, szervezési tények motiválnak. Januártól a Reggeli Újság hetilapként jelenik meg. A médiapiac tanulmányozása és adott lehetőségeink tükrében ugyanis januártól egy 24 oldalas, tévéműsor-mellékletet is tartalmazó hetilapot kínálunk a tisztelt Bihar megyei, magyar olvasóknak. A hetilap csütörtökönként kerül a standra, illetve az előfizetők postaládáiba. Iparkodunk majd átfogni a kül- és belpolitikai eseményeket, a megyében történő közéleti és kulturális rendezvényeket, nagy hangsúlyt kívánunk fektetni az oknyomozó riportokra, interjúkra, de az új hetilapban lesz (többek között) szórakoztató, irodalmi, egészségügyi, sport, vallási és humor rovat is. Szeretnénk folytatni hagyományainkat, kulturális és vallási örökségünket őrző és felmutató rovatainkat, és nagyobb teret szentelnénk az olvasói leveleknek is, hiszen nagyon sok embernek vannak értékes gondolatai, történetei, melyeket szívesen megoszt közösségünkkel.

A hetilap előfizetése havonta csak (!) 8 lejbe kerül, standokon 2 lejért lehet majd egy lapszámot megvásárolni. Ezért az árért nemcsak egy 24 oldalas, műsoros hetilapot kínálunk Önöknek, hanem ingyenes hirdetési felületet is. A lapban levő reklámszelvény kitöltése és beküldése ugyanis egy ingyenes apróhirdetésre jogosítja fel az olvasókat.

Lehetőségünkhöz mérten azon leszünk, hogy egy politikailag független, olvasóközpontú, érdekes közéleti hetilapot kínáljunk megyénk magyar olvasóinak. Egy olyan hetilapot, melyet hétvégén, mikor a heti munka után megpihennek, mindenki szívesen olvasgat majd, hiszen tudjuk, az emberek többségének csak ilyenkor van ideje és kedve már újságot olvasni.

Kérjük tehát, maradjanak velünk, segítsenek közösen kialakítani egy olyan szócsövet, ahol minden hang érvényesülhet, ahol a hír szent, a vélemény szabad marad.

Ezekkel a gondolatokkal kívánunk minden kedves olvasónknak egészségben, sikerekben gazdag boldog új esztendőt, és reméljük jövőre együtt folytathatjuk!

Szőke Mária