Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Time Out Benvenuti Teniszkupa lesz a hétvégén

Sajtótájékoztatót tartottak tegnap a nagyváradi Sănătatea SK székhelyén, ahol a Time Out Benvenuti Kupa idei kiírásának részleteit ismertették.

Idén hatodszor tartanak tenisztornát a Sănătatea SK salakpályáin

Idén hatodszor tartanak tenisztornát a Sănătatea SK salakpályáin

A 16. alkalommal sorra kerülő ifjúság torna helyszíne a Sănătatea SK sportbázisa lesz, a megmérettetés első kategóriás minősítést kapott a Román Teniszszövetségtől, ismertette Kovács József főszervező. A lányoknál és a fiúknál is egyéniben négy-négy korosztályban (10, 12, 14, 16) zajlik majd a küzdelem, párosban a 14 évesek bizonyíthatnak. Idén ez lesz a hatodik tenisztorna, amelynek a váradi sportbázis salakpályái adnak otthont.

A Barokk Palota szomszédságában található sportbázison sorra kerülő torna szombaton kezdődik, a döntőket előreláthatóan jövő szerdán tartják majd. A főbírói tisztet a szatmárnémeti Benedek Elek látja majd el. A váradiak mellett több erdélyi városból is érkeznek majd résztvevők a megmérettetésre. A torna főtámogatója egyben névadó szponzora a Benvenuti cég, amely a 8000 lejes összdíjazást is állja.